Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4005g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g44g123kcal6.6g1.5g10.1g0g
Jasmiiniriisi, pirkka400g1402kcal28g320.4g3.2g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)1201g2487kcal180.2g25.2g182.6g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g20g6kcal0.1g2.2g0g0.6g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)40g28kcal0.2g3.7g1.5g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)721g577kcal119.7g0g7.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g721g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Tilli mauste20g3.4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14368g9544kcal678.8g761.2g414g21.4g
Valittu annoskoko7184g4772kcal339.4g380.6g207g10.7g
Annoskoko puolitettuna3592g2386kcal169.7g190.3g103.5g5.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253