Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1993kcal228.1g0g120.1g0g
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1201g504kcal19.2g103.2g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g750g203kcal6g38.3g3g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14376g8116kcal676.8g341.2g443.6g65.6g
Valittu annoskoko7188g4058kcal338.4g170.6g221.8g32.8g
Annoskoko puolitettuna3594g2029kcal169.2g85.3g110.9g16.4g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757