Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 975g281kcal9.8g44.9g2.9g17.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Selleri, annos 50g450g63kcal4.5g13.5g0g0g
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 690g117kcal14.5g1.4g2.1g16.6g
Pekoni rasvainen 420g1580kcal50.4g0g155.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g840kcal57g0.1g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14376g6777kcal304g322.6g457.6g119.2g
Valittu annoskoko7188g3388kcal152g161.3g228.8g59.6g
Annoskoko puolitettuna3594g1694kcal76g80.7g114.4g29.8g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208