Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika keltainen 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)100g130kcal18g2.2g6.1g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.5g8.2kcal0.1g0.4g0.7g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g33g53kcal2.7g1.7g4g0.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g33g57kcal1.2g1.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1438g835kcal52.4g77.8g32.8g10.6g
Valittu annoskoko719g417kcal26.2g38.9g16.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna360g209kcal13.1g19.5g8.2g2.7g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964