Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 125g41kcal0.6g4.3g0.9g4.1g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1439g835kcal1.2g194g1.8g8.4g
Valittu annoskoko720g418kcal0.6g97g0.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna360g209kcal0.3g48.5g0.5g2.1g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771