Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1666g1269kcal31.3g258.3g3.3g16.7g
Porkkana 833g272kcal5.2g46.3g1.7g21.2g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Paprika keltainen 167g50kcal1.6g8.5g0.3g3.3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1000g1300kcal180g22g61g1g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi25g83kcal1.1g3.7g7g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g333g533kcal26.7g16.7g40g5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g333g567kcal11.7g18.3g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14380g8348kcal523.6g779.6g328g105.8g
Valittu annoskoko7190g4174kcal261.8g389.8g164g52.9g
Annoskoko puolitettuna3595g2087kcal130.9g194.9g82g26.5g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964