Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5596g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1399g471kcal9.7g77g1.4g19.6g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g4.7g0.9kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g196g656kcal0.2g160.6g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14392g2257kcal19.8g475.2g3.2g44.6g
Valittu annoskoko7196g1128kcal9.9g237.6g1.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna3598g564kcal5g118.8g0.8g11.2g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081