Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g21g108kcal1.9g6.2g8.4g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g11.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.9g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g63kcal0.4g0.6g6.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g619kcal9.4g15.4g57.4g2.4g
Valittu annoskoko72g310kcal4.7g7.7g28.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g155kcal2.4g3.9g14.4g0.6g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g39.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347