Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)6.9g22kcal1.3g1g1.4g0g
Kookosrasva (Cocos)34g305kcal0g0g34.3g0g
Vispikerma, Milbona11g41kcal0.2g0.3g4.3g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g4.6g30kcal1.2g0.5g2.7g0.1g
Murot, Rice Crispies2.3g8.7kcal0.1g2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly11g16kcal1.7g1g0.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g855kcal9g11.8g86.6g12.8g
Valittu annoskoko72g428kcal4.5g5.9g43.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna36g214kcal2.3g3g21.7g3.2g
Arvot/100g100g594kcal6.3g8.2g60.1g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868