Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g220kcal0.3g0.3g24.1g0g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.5g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.8g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)4.7g10kcal0g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g726kcal6g63g48.8g2g
Valittu annoskoko72g363kcal3g31.5g24.4g1g
Annoskoko puolitettuna36g181kcal1.5g15.8g12.2g0.5g
Arvot/100g100g503kcal4.2g43.7g33.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591