Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.9g18kcal0g4.4g0g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.7g17kcal0.5g3.1g0.1g0.8g
Grahamjauho 11g37kcal1.2g6.9g0.2g1.1g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g27g95kcal3.7g17.8g0.8g1.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g336kcal11g64.4g2.2g7g
Valittu annoskoko72g168kcal5.5g32.2g1.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna36g84kcal2.8g16.1g0.6g1.8g
Arvot/100g100g233kcal7.6g44.7g1.5g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646