Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g488kcal5.2g65.2g21.8g3.2g
Valittu annoskoko72g244kcal2.6g32.6g10.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g122kcal1.3g16.3g5.5g0.8g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746