Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen15g105kcal0.1g0.1g11.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl20g66kcal2.7g10.9g1.3g2.1g
Sokeri 24g99kcal0g24.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g585kcal9g74.2g27.8g4.4g
Valittu annoskoko72g292kcal4.5g37.1g13.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna36g146kcal2.3g18.6g7g1.1g
Arvot/100g100g406kcal6.3g51.5g19.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224