-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g25g6.3kcal0.3g1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g111kcal10.8g4.4g5.4g0.4g
Valittu annoskoko72g55kcal5.4g2.2g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g28kcal2.7g1.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.5g3.1g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479