Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g9g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Punajuuri 8.4g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g2.8g7.6kcal0.5g0.1g0.6g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g86kcal7g4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko72g43kcal3.5g2g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g22kcal1.8g1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.8g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114