Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Hermesetas -neste0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g5g18kcal0.2g3.9g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g15g78kcal1.5g3.4g6.4g0g
Kuohukerma, lidl6.3g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g697kcal12.8g17g64.8g0.6g
Valittu annoskoko72g349kcal6.4g8.5g32.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g174kcal3.2g4.3g16.2g0.2g
Arvot/100g100g484kcal8.9g11.8g45g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261