Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki31g21kcal3.8g1.2g0.1g0g
Edam 24% (Arla)19g60kcal4.9g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g232kcal22.2g6.8g12.6g2g
Valittu annoskoko72g116kcal11.1g3.4g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna36g58kcal5.6g1.7g3.2g0.5g
Arvot/100g100g161kcal15.4g4.7g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577