Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 17g54kcal4.5g0g4g0g
Pekoni rasvainen 2.1g7.8kcal0.3g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g1.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.9g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g166kcal10.6g9g9.8g0.4g
Valittu annoskoko72g83kcal5.3g4.5g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g42kcal2.7g2.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.3g6.2g6.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294385