Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)5.6g34kcal1.3g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g537kcal9.6g62.4g27.2g1g
Valittu annoskoko72g269kcal4.8g31.2g13.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g134kcal2.4g15.6g6.8g0.3g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928