Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g45g151kcal5.9g30.6g0.7g2.9g
Kanttarelli, tuore, annos 50g7.5g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g453kcal17.4g62g15.2g6.4g
Valittu annoskoko72g227kcal8.7g31g7.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna36g113kcal4.4g15.5g3.8g1.6g
Arvot/100g100g315kcal12.1g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333