Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 50g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Vehnälese 0.8g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g83kcal2.8g5.4g5g2.4g
Valittu annoskoko72g41kcal1.4g2.7g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g21kcal0.7g1.4g1.3g0.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060