Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 3.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g49kcal1.6g7.6g1g1.2g
Valittu annoskoko72g24kcal0.8g3.8g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g12kcal0.4g1.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097