Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g12g7kcal1.2g0.5g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 2.9g11kcal0g0.2g1.2g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g9g40kcal0.4g6.2g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kaurahiutale 21g79kcal3g12g1.5g2.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g419kcal11.4g70.8g8.6g4.8g
Valittu annoskoko72g210kcal5.7g35.4g4.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna36g105kcal2.9g17.7g2.2g1.2g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.2g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333