Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 20g74kcal2.9g11.2g1.4g2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g12g40kcal0.2g0g4.3g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.5g8.6kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g457kcal10.4g68g14.6g4.6g
Valittu annoskoko72g229kcal5.2g34g7.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna36g114kcal2.6g17g3.7g1.2g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.2g10.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241