Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora2.8g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Fariinisokeri2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)9g18kcal0.4g1.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g410kcal6.2g62.6g14g1.4g
Valittu annoskoko72g205kcal3.1g31.3g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g103kcal1.6g15.7g3.5g0.4g
Arvot/100g100g285kcal4.3g43.5g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365594