Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g57g81kcal11.3g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Lanttu 7.1g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g190kcal25g0.6g9.8g0.2g
Valittu annoskoko72g95kcal12.5g0.3g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g48kcal6.3g0.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.4g6.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893