Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kananmuna, omega, 1 kpl2g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.6g0.4g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Hiiva 1.8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g413kcal7.8g58.4g15.6g3g
Valittu annoskoko72g207kcal3.9g29.2g7.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna36g103kcal2g14.6g3.9g0.8g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.5g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693