Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g20g70kcal0.1g17.1g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton20g29kcal2.4g0g2g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g7.5g54kcal0g0g6g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g5g3kcal0.5g0.3g0g3.7g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.5g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 7.5g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g419kcal7.2g54.8g18.4g8.8g
Valittu annoskoko72g210kcal3.6g27.4g9.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna36g105kcal1.8g13.7g4.6g2.2g
Arvot/100g100g291kcal5g38.1g12.8g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323