Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)11g3.6kcal0g0.7g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)32g44kcal3.5g0.1g3.3g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Rypsiöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g349kcal9.6g44.6g14.2g1.4g
Valittu annoskoko72g175kcal4.8g22.3g7.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g87kcal2.4g11.2g3.6g0.4g
Arvot/100g100g243kcal6.7g31g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566