Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai15g56kcal0.8g4.8g3.8g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 5.6g10kcal1g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.5g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.5g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.5g20kcal2g0.1g1.3g0g
Katkarapu, rainbow11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g248kcal15.4g11.2g15.8g0.8g
Valittu annoskoko72g124kcal7.7g5.6g7.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g62kcal3.9g2.8g4g0.2g
Arvot/100g100g173kcal10.7g7.8g11g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238