Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g13g45kcal1g9.8g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell16g17kcal3.8g0g0.1g0g
Pesto rosso2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Findus thai wokkivihannekset16g3.9kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g1.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g160kcal10.2g22.4g2.8g1.4g
Valittu annoskoko72g80kcal5.1g11.2g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g40kcal2.6g5.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823