Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen11g3.7kcal0g0.9g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 12g8kcal1.7g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%12g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g52kcal3.8g4.2g2g0.8g
Valittu annoskoko72g26kcal1.9g2.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g13kcal1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.6g2.9g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181