Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%16g39kcal2.3g0.5g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g1.7g5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g108kcal5.6g4.8g7.6g0.8g
Valittu annoskoko72g54kcal2.8g2.4g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g27kcal1.4g1.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.3g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175