Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow6.5g22kcal0.8g4.6g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g8.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 8.7g4.4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vehnälese 0.9g2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g93kcal2g19.8g0.2g1.4g
Valittu annoskoko72g47kcal1g9.9g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g23kcal0.5g5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g65kcal1.4g13.7g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191069