Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.8g6.1kcal0.1g1.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 15g16kcal3.1g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 2.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g189kcal8.6g13.2g11g1.6g
Valittu annoskoko72g94kcal4.3g6.6g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g47kcal2.2g3.3g2.8g0.4g
Arvot/100g100g131kcal6g9.1g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282