Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio2.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g33g59kcal6.2g0g3.6g0g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g136kcal12.8g2g8g0.4g
Valittu annoskoko72g68kcal6.4g1g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g34kcal3.2g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8.9g1.4g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139