Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Munan keltuainen1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g3.6g14kcal0.5g2g0g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g29g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g7.3g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Smetana5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g313kcal5g34.8g16g2.4g
Valittu annoskoko72g157kcal2.5g17.4g8g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g78kcal1.3g8.7g4g0.6g
Arvot/100g100g216kcal3.5g24g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946