Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)25g6.2kcal0.2g1.4g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.7g1.5kcal0.2g0g0g0g
Sipuli kuivattu 2g5.4kcal0.2g0.7g0g0.7g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g7g24kcal0.9g0.6g0.1g0.6g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g184kcal11.8g5.4g8.6g3.2g
Valittu annoskoko72g92kcal5.9g2.7g4.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g46kcal3g1.4g2.2g0.8g
Arvot/100g100g128kcal8.2g3.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110