Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)5.2g16kcal0.7g0g1.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.1g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.2g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g136kcal11.6g4.4g8g0.4g
Valittu annoskoko72g68kcal5.8g2.2g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g34kcal2.9g1.1g2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8g3g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278