Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Pennepasta, Gallo19g63kcal2.3g12.6g0.3g1.1g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 17g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton5.6g3.9kcal0.5g0.2g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g13g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g175kcal6.6g25.8g4.8g2.6g
Valittu annoskoko72g88kcal3.3g12.9g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal1.7g6.5g1.2g0.7g
Arvot/100g100g121kcal4.6g17.9g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605