Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.9g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Kaurahiutale 2.1g7.8kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Auringonkukansiemen 7.8g46kcal1.8g1g3.9g0.5g
Siirappi 1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g306kcal9.8g41.2g10.8g3.8g
Valittu annoskoko72g153kcal4.9g20.6g5.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna36g77kcal2.5g10.3g2.7g1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g28.5g7.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453