Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g23kcal0.2g4.8g0g0.4g
Valittu annoskoko72g11kcal0.1g2.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081