Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta5.6g20kcal0.6g4g0.1g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g2.9g10kcal0.3g1.6g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.3g4kcal0.7g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä8g8.8kcal0.6g1.4g0g0.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2g4.7kcal0.6g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g158kcal11g16.4g5.4g1.8g
Valittu annoskoko73g79kcal5.5g8.2g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g39kcal2.8g4.1g1.4g0.5g
Arvot/100g100g109kcal7.6g11.3g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305