Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl15g11kcal2.5g0g0.1g0g
Kampasimpukka, annos 30g15g13kcal2.4g0.3g0.1g0g
Katkarapu 5.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Paprika vihreä 6.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)14g5.4kcal0.1g1g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.3g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g104kcal12.6g6.4g2.6g1.2g
Valittu annoskoko72g52kcal6.3g3.2g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal3.2g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.4g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188