Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 38g32kcal6.9g0g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)6.3g20kcal2.3g0g1.2g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 1.9g6.7kcal0.6g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g171kcal20.4g5.8g8.2g0.2g
Valittu annoskoko73g86kcal10.2g2.9g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g43kcal5.1g1.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171