Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g1.6g7.2kcal0g0g0.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g6.2g24kcal0g6g0g0g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Culinesse (Flora), annos 10g7.8g36kcal0g0g4g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.9g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g321kcal4g49g11g1.6g
Valittu annoskoko73g161kcal2g24.5g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g80kcal1g12.3g2.8g0.4g
Arvot/100g100g221kcal2.8g33.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570