Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g16g45kcal0.5g10.5g0g1.3g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Voi 12g90kcal0.1g0g10.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.8g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g440kcal2.8g58.8g21.4g2.6g
Valittu annoskoko72g220kcal1.4g29.4g10.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna36g110kcal0.7g14.7g5.4g0.7g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.6g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161