Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g16g55kcal4.1g0.4g4.2g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g3.8g16kcal0.8g1.5g0.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 31g7.4kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät22g22kcal3.6g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g201kcal18.2g5.8g11.4g1.4g
Valittu annoskoko73g101kcal9.1g2.9g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g50kcal4.6g1.5g2.9g0.4g
Arvot/100g100g139kcal12.6g4g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779