Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste10g77kcal0g0g8.6g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas21g71kcal2.7g14.1g0.4g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rice Dream, riisimaito5.2g2.5kcal0g0.5g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g446kcal8.4g57.2g20.2g3.4g
Valittu annoskoko72g223kcal4.2g28.6g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g111kcal2.1g14.3g5.1g0.9g
Arvot/100g100g308kcal5.8g39.5g14g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915