Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Kevytkerma8.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g71kcal1.6g6.4g3.8g1.6g
Valittu annoskoko73g35kcal0.8g3.2g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g18kcal0.4g1.6g1g0.4g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.4g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943